Ако реша, като стане по-топло да я пребоядисам да видя колко боя ще отиде и да ми обади някой накаква цена...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за добър бояджия ?!
Collapse
X
-
Отиди при Пачо тои е от клуба и се занимава с това - взима тънко и работи качествено ето ти линк към профила му .
http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=6423sigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеОтиди при Пачо тои е от клуба и се занимава с това - взима тънко и работи качествено ето ти линк към профила му .
http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=6423тва е добре
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениехм незнаех че колегата е бояджиятва е добре
0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениеХммм трябва да говоря и аз с колегата значи....скоро ще влизам да оправям драскотини от допир на врати и камъчета по капака, праговете.......А смятах пай в Рок енд Рол да я правя.....Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Мда трябва се внимава с тея бояджии защото миналата година моята е пребоядисвах цялата купих от най скъпата боя червена перла и колата буквално я осраха има доста отечки тук там а перлата почти не личи че и я правих при познат че не моа му тегля и една майна.ти готова кола да не можеш да боядисаш без удари без ништо егати бояджията.сега предницата ми е пак за пребоядисване и ще видим къде ще я правя особена бронята.ма няма да е при него.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениешо ше бегаш от рокендроллааз много си ги уважавам и досега само там правя. А и БулИнс ми уважават фактурите от тях и не съм имал проблеми никакви. Просто инфо си събирам.
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениесега предницата ми е пак за пребоядисване и ще видим къде ще я правя особена бронята.ма няма да е при него.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Няма проблем.боята не си спомням марката но литъра е 160лв а лака беше 80лв някаде.а бронятя не е от камъчета аз не съм я карал толкова просто бронятя няма никакъв блясък а за перла да личи да не говорим.капака отгоре бива но острани на отечки матирано такаво никав блясък нито перла да личи.иначе на другите места долу горе бива като е идеално чиста без прах от горе и слънчево време перлата съвсем леко личи.общо 1000лв дадох 500лв материали и другото трудAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Мога да ви препоръчам опитен човек в СтЗ, разбирас е на който му е удобно! Преди да продам моята чоека си свърши завидно добре работата и е в час със последните изисквания за боядисване. Въобще работи само с качествени материали, а от там и качествена работа. Поздрави от Афганистан, скоро се прибирам!!!
Comment
Comment